blajblaj

Alla inlägg under december 2011

Av blajblaj - 10 december 2011 09:09

Jag är här. Jag är nöjd. Stina fick sina julklappar som vi båda har haft det nöjsamt med:    här e 2 av dom! Så jävla snygga. På en så jävla snygg tjej. Jag vill aldrig åka hem.


Idag blir det pepparkaksbak hemma hos finaste Lisa, Stinas syster. Åh jag är så nöjd över att vara här!   

Av blajblaj - 9 december 2011 06:29

Ska datorn med eller inte? Jo. Jag ångrade mig lite att jag inte tog den till Danmark, och det är ju det mest fantastiska tidsfördriv tex. på ett tåg. Jo, den får bli med.   Jag har redan överpackat mig ändå, så det gör ingen skillnad! Hahahaha


Åh jag hoppas den här dagen springer iväg.


Men fasiken alltså, mina skattepengar kommer aldrig! Syrran fick sina igår... Hmm, kommer kanske på måndag då. Skit samma.


Nu fick jag huvudvärk!? Usha.


Stänga ner facebook??? Är det dags? Jag börjar tro det. Bestämmer mig i helgen.  




    



Av blajblaj - 8 december 2011 17:50

Jag är stressad. Det känns som om jag inte gör annat än slår in paket efter paket. Och högen bli ta mig fan inte mindre! Hahahahah Det är galet. Och jag kan inte sluta... Köpte 3 nya idag. Fy fan. Och nu vet jag inte om jag har slagit in alla Stinas, måste ju vara klar med det imorrn. OCH jag måste packa. Jag verkar glömma det. Jag måste ju ha med mig allt till jobbet eftersom jag åker direkt efter att jag slutar kl 18.00 Hoppas vid gud att det inte sker något så jag måste stanna senare. Då är jag rökt. Eller nje.. Det tar ju bara 10 min att promenera till tåget, och sen är man på centralen efter 7 min... Så det e ganska lugnt.


Det känns helt ok på jobbet nu i alla fall. Jag visste det ju, egentligen. Det känns bara så hopplöst när man e mitt i det.


Men mitt köksbord är INTE gjort för inslagning av paket, min rygg går fan av! Huuu. Och trött som fan e jag. Trött. Och jag måste dusha. Och jag måste packa, ja det har jag redan skrivit. Dags att sätta fart. Fart. Hehhehehe


Godnatt.   

Av blajblaj - 8 december 2011 05:28

Det går undan. Redan torsdag. Idag ska bli en bra dag. Jag tänker inte låta något dra ned mig. Skulle latmasken lata sig fär JÄVLA mycket så tänker jag ignorera det. Jag tänker tänka att han inte ens e där. Woop. Possitive Thinking på högsta nivå.  


Och imorgon drar jag till Karlstad. Längtar. Som fan. Stina vi kommer ha det bäst. BÄST I tells you!


Nu måste jag visst springa till jobbet! Höhöjh


Av blajblaj - 7 december 2011 19:38

Jag har sprungit som en jävla gnu idag. Och ta mig fan inte fått nån hjälp, men hunnit hjälpa alla andra jävla lata  idioter. Usch nu låter jag som på amica-tiden. Inte bra. Det kommer bli bra om ett par veckor. Mmm. Ett par veckor bara. Fake it til you make it.


Köpte färdiggjord våffelsmet. Snacka om nitlott. Jag borde fattat det när den bara kostade 9.90 Det smakade skit och fastnade och var allmänt jävligt. Aldrig mer. Så nu e jag skithungrig och hela lägenheten luktar bränd våffelsmet/os. Uäk.


  Jag bara hoppas att julklapparna inte tog åt sig.

Köpte en film oxå, som jag faktiskt inte har sett. Den ska bli  min nya julfavorit tror jag. Hehheheeh  Fy fan vilken jobbig dag det kommer bli imorrn. Fy. Latmasken kommer inte ha gjort ett skit. Så då får jag göra det. Vete fan när den andre kommer in heller. Men det lär inte bli nåt gjort. Huu.


Ska inte klaga.


Har inte fått mina skattepengar, trots att systern fått det. Hmrf.      

Av blajblaj - 7 december 2011 04:54

Nu har jag så där bråttom igen. Fattar inte vad som har hänt.


Och det står fan still i huvvet. Ja, ja... Bättre lycka nästa gång.

Av blajblaj - 6 december 2011 19:14

Nu e den snart slut. men det har varit en helt ok dag. Jag träffade på gamla chefen från amica på tunnelbanan imorse. Det va weird. Men typ trevligt. Eller nåt. Heheheh Han jobbar numer som F&B ( Food & Beverage) manager på ett hotell. Det måste ju vara ett nedköp? Från regionchef menar jag... Skit samma, egentligen, hur han än behandlat mig måste jag säga att jag hoppas han blir lycklig.  


Jag håller på att försöka slå in julklappar samtidigt som jag gör lite chokladpraliner samtidigt som jag försöker fixa ett blägg samtidigt som jag funderar över om jag NÅGONSIN kommer bli klar med det här?? Har så sjukt mycket klappar att slå in... Det går så där. Dessutom håller min rygg på att gå av så jag får nog ge upp nu. Kommer troligtvis behöva jobba över lite imorrn så det e väl lika bra att slänga ner sig i sänghalmen. 


Ok. Nuff. Vi hörs imorrn     

Av blajblaj - 6 december 2011 04:53

Heter det på Danska. Det gör nog inte dagen bättre är jag rädd. Usch va dåligt jag har sovit. Och nu mår jag lite illa och känner av huvvet. Ska det vara så här? Ska jag alltid sova som en kratta? Ska jag alltid må så här? Det låter illa i mina öron. Men jag vet ingen lösning.  


Det verkar oxå som om jag har tappat min morgonrutin. Helt plötsligt tar det längre tid med allt. Fy fan. 


Inte mycket skoj att skriva idag. Får hoppas det blir bättre till kvällen. Tjo. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards