blajblaj

Alla inlägg under januari 2012

Av blajblaj - 24 januari 2012 07:37

Jag var ju lite upp och ner igår så jag glömde liksom berätta om min dag. Vår nyaställde kom ju, och som genom ett trollslag har snärtan ändrat sig. Nu skickar hon inte alls ut samma vibbar, utan ler ( äkta! ) och känns liksom hlet avslappnad. Kan det vara så att jag har skickat ut osäkra vibbar, så att hon liksom har kännt sig otrygg, eller vad man ska kalla det? Inte fan vet jag. Allt jag vet är att jag inte är samma person som sist jag jobbade i restaurangbranschen. Jag trivs inte jättebra och är inte nöjd med mitt val. Jag VET att jag vill plugga till nåt annat och att jag absolut inte kommer stanna på det här stället längre än 2 år, så EGENTLIGEN... Egentligen är det nog mitt fel. Och i och med att den nya kom, så känns det genast mer tryggt för alla. Mmmm. Jag tänker tror så. OCH genast hitta en kurs i matte B, så jag kan göra slag i saken och komma bort från denna helvetesbransch.


Och så vill jag bara tipsa om Fantastiska Lisa Ekdahl, det här är inga nya låtar men dom är nya för mig. Och jag älskar dom:  



Så fort man kommer över hennes konstiga artikulerande och vispoppiga snoffsighet, så hör man. Känslan liksom. Mmm, bra som fan. nu blire spring igen tjoss

Av blajblaj - 23 januari 2012 20:52

Spann. Hmmm. jag undrar om man säger så. "vad har du gjort? -Jag har spunnit." Hmmmmmm. Nä man måste var internatjional  och säga: Jag har kört ett spinning pass. Eller nåt. Damn you and damn THE GRAMMATIK. Hur som helst så körde jag och Jenny ett spinningpass. Särskrivning? Nä fy fan vad händer??!??! Jag har helt tappat greppet. Måste ha svettats ut för mycket innehåll.


Jag ska spela lite och sen sova. Gut nacht.   

Av blajblaj - 23 januari 2012 04:42

Jag vaknade av traktorn som höll på att skotta snö utanför lägenheten, ca 1 min innan klockan ringde. Det var lagom kul. Inte så att hela dagen känns förstörd utan snarare som att: snön kunde väl ha kommit innan jul. Vad ska vi med snö till nu? Va?  


Idag vill jag såklart inte jobba. Men vad är nytt med det. Ska köra spinning idag, vilket faktiskt är en bra grej. Jag fattar inte varför jag klagar så mycket. Jag har sagt det, om och om igen: Tänk possitivt. Det e klart att allt känns jobbigt om man går och tänker att det ÄR jobbigt. Fy fan. Jag måste bättra mig. NU. Jag behöver boka en resa... Så det känns som om det händer nåt.


Att göra 20120123:


1) Fixa ledigt från jobbet vecka 9 och april

2) Skriva ut nya SA-blanketter från skatteverket

3) Kolla om mitt bankID på nacka kommun har börjat funka, så jag kan skriva upp mig på kurser

4) Köra spinning


Låter som en ok dag. Eller hur? Så jag bjuder på ytterligare en bild på SnyggJenny. För att jag kan. Och för att jag är just så snygg som du själv kan se:  Ha en bra dag ( Hahah ju mer jag tittar på bilden dessto mer ser det ut som om jag har mustasch. Hahahah "With great mustasches comes great responsability" Hahahah!! )


Over´n out  


Av blajblaj - 22 januari 2012 20:44

man får göra vad man kan. Nu är jag nyduschad, nymasserad och mätt. Det luktar tigerbalsam om hela mig, men det var det värt. Den jävla huvudvärken vill ju inte släppa så det var liksom läge.


Jag ska snart lägga mig i sängen och njuta av lite dokumentärer. Men jag vill nog slå ett slag för filmen jag nämde igår:   Den hade sina höjdpunkter då jag faktiskt skrattade rakt ut. Men över lag var den lagom. Den var kul. Inte hilarious, men kul. Väl värd att se.


Imorrn blir det spinning med Jenny och Pirkkolisa. Jag e redan nöjd. Och nya tjejen på jobbet börjar. Hoppas, hoppas hoppas hon gillar mig och inte den andra. Ja just det. Inte tänka bara göra inte tänka bara göra inte tänka bara göra.


Och helt allvarligt. Jag har inte kvar några telefonnummer. Min telefon e sönder. Så att ehhhh.. Om det e nån som väntar på att jag ska höra av mig såååå... Ja. Så går inte det. Heheheheh. Så ni vet liksom.


Nu blir det sängen. Fan man kanske skulle bo på hotell här i stan nån kväll i veckan?! Det skulle NÄSTAN vara som att komma bort lite... Hmmm...   

Av blajblaj - 22 januari 2012 11:51

Som balsam för själen. Jag måste bli bättre på att ta mig ut i skogen. Det gör så gott. Så fruktanskvärt gott. Tack syster för en mycket trevlig snackstund.


Nu ska jag äta rester från igår. I sängen med resten av sällskapsresan och filmen som jag aldrig såg i går.   Lika bra att go all in och njuta av den lilla ledighet man har.   

Av blajblaj - 22 januari 2012 07:38

Efter mitt sista inlägg igår, började jag känna mig... Dålig. I brist på annat ord. Jag vet inte om det var ångest eller om jag faktiskt håller på att bli sjuk. Jag började bli yr, och illamående. Och eftersom illamående oåterkalleligt ger mig ångest är det lite svårt att veta vad som är äkta och vad som bara är ångest. Jag undrar om jag Jinxade mig själv genom att skriva att jag kände så där bra bra bra. Inte vet jag. Men jag pratade bort det mesta tillsammans med syster, som mycket lägligt ringde precis när det var som värst.


Detta får mig oxå att minnas att jag har haft en ihållande huvudvärk i vänster tinning ett par dagar... Idag vaknade jag med den och jag tror det var likadant förra veckan. Jag är dålig på det där med smärta, jag förtränger att jag känner det tills jag inte har nåt val. Hehehe och DÅ tar jag en Ipren. Fy fan. Det e ju tur att man inte e skadad på nåt vis.


Så nu börjar operation "frisk och sund":   Och detta ska bli mitt motto! Haahahah Underbart.


Usch, jag mår inte bra idag heller... Ska kanske lägga mig igen. Har sovit som ett mos inatt på grund av ovanstående anledningar. Jag måste nog kolla på sällisresan.


Ok, så får det bli. Ajö.   

Av blajblaj - 21 januari 2012 19:46

Först fick jag ångest över att lördagen försvann så fort. Sen fick jag bra-bra-bra-bra-känslor i magen. Och nu känns allt Bra bra bra bra!!! Bra va?!  


Vi tar en gammal idolbild på det:   Jag måste fan lära mig telefonen!! Så det blir lite nyta bilder på SnyggJenny! Hehehehehe


Här e en fin en:   Jag e nöjd. Nu ska jag... Inte vet jag. Kolla film? Tjoss        

Av blajblaj - 21 januari 2012 15:21

Sladden funkar, skärmen funkar, mobilen laddas... Ok, jag e lugn. Jag kan blogga. Jag kan se på serier. Ok, jag e lugn.


http://sakerjagskriver.wordpress.com/2012/01/20/juholt-all-over-again/#comment-110


Jag vill att ni läser det i länken skrivna. Det är fantastiskt, skrivet av en fantastisk människa. Helt enkelt. Speciellt du Jessica. Jag vill att du läser..   


Sitter nu, i LUGN och RO och fipplar. Har köpt på mig godis, gjort kaffe som avnjuts i en STOR kopp och har fått låna en film av systern som jag tror jag ska spara på till kvällen:   Så fort jag ser Will Ferells vackra nuna, tänker jag: oslagbart. Och så också denna gång. Sen får vi se vad jag EGENTLIGEN tycker.


Tror jag har både ett avsnitt av Modern Family OCH Big Bang redo att streamas så jag känner mig rätt tillfreds.


Ok, over n´out 


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards