blajblaj

Alla inlägg under januari 2012

Av blajblaj - 21 januari 2012 12:44

Ja.. Eller, sladdkrasch! VIlket i sin tur ger mig mobilkrasch eftersom jag bara har en USB-kabel att ladda telefonen med. Vilket åll



SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT jag gjorde nåt o allt raderades. Nu skiter jag i detta.

Av blajblaj - 20 januari 2012 07:07

Jag tog fel alarm. Har hunnit någorlunda, men huuuu, va jag inte vill. Det blir så fel, när man lovar att komma in en timme tidigare och så känns det så här, OCH man tog fel larm och... Ja du fattar nog. Ok, jag har 5-6 min, hinner kolla jobb. Tjoss 

Av blajblaj - 19 januari 2012 23:01

Jag blev kär! Och inte bara 1 gång! Utan 2! Hahahahha! Dom var så olika varandra oxå, jag kände mig lite schizofren men va fan. Man lever visst bara 1 gång... Och den ena stirrade ut mig så hårt, jag ville säga: you are the one that always stares att me. Why is this? ( hoppas ni har sett dodge ball, om inte. Synd. Där gick du miste om ett skämt. Ett riktigt kul skämt. Ok. Se dodge ball.) Men han stirrade på det där söta sättet, lite blygt liksom. Hahahah söt söt.


Och så tänkte jag på det här med att man är mer rädd på kvällar/nätter... Typ om man är på väg hem sent och så där. OCh så tänkte jag: Varför är det så? Finns det FLER knäppisar ute på nätterna? En knäppis går runt i sin lägenhet hela dan, men när kvällen kommer, ja då jävlar ger den sig ut. ??? Egentligen låter det ju bara konstigt. Om jag var en knäppis ( ok, bespara er komentarerna  ) och ville skada någon, till exempel.. Så skulle jag nog ta mig ut när det var fler folk ute. Typ rusningstimmarna... Inte vet jag hur knäppisar tänker, hehehe men ju mer jag funderar dessto konstigare låter det.. Och fy, va trött jag är. Vilket jävla skitsnack, hahaha... Jag borde skita i det här o gå o lägga mig.


Ok så får det bli.   

Av blajblaj - 19 januari 2012 07:28

Jävla skitnatt jag har haft. Och nu e jag sen. Fuck off 

Av blajblaj - 18 januari 2012 21:41


Underbart. Lite lång kanske men ta mig fan HUMOR.


Idag var en skitdag. Imorrn blir nog oxå en skitdag. Men tack Jennie och Fisan, ni gav mig i alla fall ett toppen avslut!! Och tack för att jag fick ranta   Jag är helt enkelt en rantare!!


Nu ska jag gona in mig och sen ska jag INTE tänka på jobbhelvetet. Puss. 

Av blajblaj - 18 januari 2012 04:57

"Tankarna snurrar galet fort. Jag vet inte vart dom tar vägen, för inget vettigt blir gjort. Jag tänker att jag kanske vill flytta, men vad gör det för nytta? Jag är jag och det kommer jag inte ifrån. Världen kommer alltid snurra och jag kan bara se på. Att vilja ändras men inte kunna, det är ta mig fan en last, inga vinster vunna. Vill jag rimma eller vill jag dikta, jag vet inte. Jag kan inte sikta. För hur siktar man när man inte kan se?


Jag längtar och längtar men inget kommer. Tankarna snurrar än fortare. Jag ser dom andra leka sina liv, men jag står utanför mitt och undrar när det ska börja.


En man sa till mig: Livet ska inte bara levas, det ska upplevas. Ut med dig! Upplev. Men här sitter jag, fortfarande, och väntar på att få ett starttecken som inte kommer. Banan är klar, det är bara att köra. Men jag? Jag sitter där jag sitter"


Men hörrni, idag är en bra dag!! Tjoss


       

Av blajblaj - 17 januari 2012 21:03

Får fan alltid det när jag jobbar kväll. Det är inte mening att jag ska göra det tror jag. Meeen, min jävla arbetsmoral säger mig att jag behöver ta ett par kvällar. Och då får jag väl göra det.


Nu ska jag sova... Go´natt, Sov gott, Ses imorrn... 

Av blajblaj - 17 januari 2012 07:56

Jag drömde en dröm. Jag pluggade nåt häftigt, och DU var där. Och vi var kära... Vi sprang runt och höll om varandra, ganska töntigt, men på det där töntiga bra sättet som jag bara kan minnas långt ute i periferin av min hjärnas hopkok av gamla minnen. Det kändes så bra, det kändes som att ha hittat hem. Vilket gör det hela så trist. Men, men. Det var ju bara en dröm.


Sen skiftade drömmen och jag var bästis med Anders Bagge. Det va kul. Hahahah, han rökte och vi sprang oxå runt och gjorde saker, vad minns jag inte... Men jag minns att det va kul!


Och sen skiftade den igen, och då blev det tråkigt på riktigt. Och verkligt. Jag tror jag måste göra nåt åt saken. Jag tror det var min hjärna som sa det till mig. Hm. Jag har ju insett att jag är ganska konflikträdd nu för tiden. Jag kan inte minna s att jag har varit det tidigare... Det har nog kommit tillsammans med min nykterhet, och jag kan inte för allt i Världen bli av med det. Men jag har kanske inget val. Det som ska göras ska göras snarast, som Cornelis skulle sagt.


Och idag har jag ont. Så ont. Jag blev tipsad av Stinis om såna cykelbyxor, hahaha inte dom klassiska utan sånna med vaddering! Haahah! Men ja, det är blöjvarning, fast det kanske är värt att se lite inkontinent ut för att slippa skrika när man ska sätta sig på toan! Hahahah Nu är det dags att göra ovan nämda och sen springa till tåget. 


Ha en fantastisk dag. Det tänker jag ha.    

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards