blajblaj

Alla inlägg under januari 2012

Av blajblaj - 6 januari 2012 18:59

Av min "måbra"helg:   Jag har bakat muffins, med vit & mörk chokladkross. Mmm. Jag har packat ner mig i sängen med datorn och Modern Family. Här har jag legat hela dan. Förutom en snabb upphämtning av Oscar, lite shopping i Nacka Forum, en kaffe och sen skjuts hem, det hela var över på under timmen... Mmmm. Sen lagade jag mat. Köttfärs... Mojs med massa gottmojs och ost och grejer... Mums. Nu mår min mage sådär men det var det värt!



Av blajblaj - 5 januari 2012 19:37

Jag älskar Nationalteatern. Mitt tips till den som inte vet vad jag pratar om: "Innerst inne" Så fantastisk. Börjar liksom så nere, och så blir den gladare och gladare för att helt plötsligt tonas ut. Mmmm.  


Pratade med chefen. Pratade med kufen. Det känns inte direkt bättre, men det känns ärligare. Nu har jag i alla fall påtalat problemet. Och framförallt: sagt till honom hur jag känner. Känns lite pretto men ja... Va fan! Jag är ju pretto, så det är väl inte mer än rätt!  Hhahahahah


Nu ere låååång helg. Den ska fyllas med "måbra" och på måndag tänker jag ha kommit i fas mentalt. Då kan han bete sig hur som helst.


Nu blire Modern Family. Tjo


  

Av blajblaj - 4 januari 2012 22:23

Idag var lika illa, om inte värre, som igår. Imorrn blir det mesJenny, som inte ORKAR ta itu med skiten själv, som går till chefen. Och så får HON sköta snacket. Hon har nog ett antal tusenlappar mer i månaden än mig, så vassego. Här FÅR du av mig. En påse bajs... Förvandla till guld eller jag säger upp mig. Ditt val. För nu är jag trött på gubbafan.


SLUTA LETA FEL DITT JÄVLA ÄRKEMONGO. 


Men som tur är fick jag mig en alldeles spontan fika och bio med Emmis!! Så dagen avslutades med stil. Synd bara att vi valde filmen: " New Years Eve " Den sög så HÅRT att vi båda blev rent ut sagt förbannade när vi tog vår vanliga promenad genom söders höjder. Men vi tror den var ironisk. Så där: "Vi är en sjuherrans massa kändisar somint ehar nåt bättre för oss än att spela in en lite rulle på fredagskvällen, och vi tänker använda lla hollywoodfloskler som finns att tillgå. Ta mig fan, vi tänker uppfinna några nya."   


Kan va så... BORDE va så. Vill tillägga att filmen kostade 100 kronor. Uäk. Nu ska jag sova. Är dödens trött. Over n´out 


Av blajblaj - 4 januari 2012 04:58

av första helvetesveckan. Jag tänker mig att det kommer bli lättare nästa vecka. Inte för han kommer bli bättre utan för att jag kommer ha vant mig, litegrann iaf.


Har blivit så jävla känslig. Allt gör mig ledsen. Kanske mest saker som jag inte rår över. Känslan av maktlöshet suger. Men jag menar... Nje. Jag orkar inte. Det löser sig. Det går över. Man vänjer sig. Fake it til you make it. Inte tänka bara göra.  


Bläk.    

Av blajblaj - 3 januari 2012 20:58

Och då menar jag: måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag. Varje arbetsdag = skit. Usch. jag låter. Som nåt katten dödat, släpat in, ätit och sen spytt upp. Och sen ätit upp igen och spytt IGEN. Det är ungefär så jag ser ut oxå. Fan. Idag var lika skit som igår. Och jag vet inte. Jag vet fan inte hur jag ska stå ut. Men jag har en ny strategi. Ignorering. Tills HAN blir galen. HA. Rätt åt han.


Ok, nu ska jag sluta grina. It´s a color i don´t look good in. Hahahah Och ännu ett slag för Modern Family. Fy. Fan. Så bra. Hahahahaha! 





Av blajblaj - 3 januari 2012 08:13

Jag vill inte. Inte. Amicakänslan REGERAR i magen och jag tror jag ska försova mig på riktigt. Nej. Springa till tåget? Ja.

Av blajblaj - 2 januari 2012 20:53

För att hon e så jävla underbar. Öronorgasm. Och så snygg. Så jävla snygg, så het, och så moderiktig. Hahahhaha...

Av blajblaj - 2 januari 2012 20:41

Helt allvarligt. Sen mina serier of choice tog slut har jag funderat och funderat över någon ny att följa. Och ta mig fan. Jag har sett några delar av Modern Family på tv:n och jag vet att jag gillar den skarpt... Men den har liksom inte riktigt fastnat i  mitt medvetande.


Nu har jag den hemma. Jag ÄLSKAR den. LOVE LOVE LOVE. Sjukt jävla ceperolig. Ja. Och jag kan inte sluta titta! Hahahahah Den är så bra! 


Jag behövde det efter den här dagen. Den blev PRECIS som jag trodde. Eller ok. Inte precis, men nästan. Snärtan var den jag kom bäst överens med. Vilket var lite obehagligt, men ja, ändå lite mysigt på nåt sätt. Och Kufen. Fy fan säger jag bara. Om jag säger upp mig inom det närmsta kommer det vara tack vare honom. Eller rättare sagt: NÄR jag säger upp mig, oavsett hur lång tid det tar, kommer det vara på grund av honom. Huuuu. Men Tirre i köket e grym. Jag gillar henne som fan.


Och Dolly. Hon sätter huvudet på spiken så att säga. Jag älskar henne. Mmm. Jag älskar en hel del idag. Trots allt.  


  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards