blajblaj

Alla inlägg under september 2012

Av blajblaj - 24 september 2012 05:28

Det e tidigt på morgonen, man e på väg till tåget. Man hamnar bakom ett par som går lite för sakta. Man kommer för nära och man ärker att dom sneglar bakåt lite stressade. Man tar en genväg så man hamnar 2 steg framför. Man gör exakt likadant tillbaka fast lite mer. Det e ju faktiskt 2 mot 1. Haha

Av blajblaj - 24 september 2012 04:24

Ja, det har varit helg. Och jag har haft helg helt enkelt.


Fredag spenderades ganska gladeligen hemma hos vår kallskänka, på en sån, vad jobet kallar "hemma hos". Trevligt som attan, men jag va hemma 23.30 tack vare en snabb taxitur från slussen. Jo för jag missade ju såklart tåget med 4 minuter   P var fortfarande vaken så det blev lite film och godismys innan sängen.


På lördagen ringde klockan 8.00, dels för att jag måste ta mina piller då och dels för att jag har lovat mig själv att INTE sova bort fler lördagar. Denna lördagen var det dessuotm städdag ute på landet. Eftersom biljäveln fick slut på batteri, fick vi syster med fru att komma med starthjälp. Vi kom ut en timme sena, plockade lite skräp och sen åkte vi hem. Hahah. Ganska värdelösa på det där med att ta vårt ansvar, helt enkelt... Men men, det va många som inte ens va där, man får väl se det så. Lördagkväll käkade vi god mat och kollade film, Trailor Park Boys. Så jävla roligt.     Hett tips för dom som gillar oseriös, white trash, knarkhumor. Hahahaha... Ta serien först och filmerna sen.. 


Söndagen gick först i vilans tecken. Jag sov till halv tio och sen blev det lite pyssel. Håller på med ett par vantar som kommer bli cepefina. Sen blev det lite rensning, lite städning och lite matlagning. Och så Twin Peaks. Helgen har varit så skön. Jag vill verkligen inte att den ska vara över och jag vill verkligen inte att just DENNA vecka ska börja. Vi har så sjukt mycket på jobbet, hela veckan, så att ehh... Nä jag vill inte tänka på´t.    Åke rin en halvtimme tidigare idag och resten av veckan, får vi se. Huuu.


Wish me luck! Hej då.

Av blajblaj - 21 september 2012 23:55

Nu inser jag att ni inte vet vad som hände imorse. Efter att jag hade skrivit inlägget gjorde jag mig klar och gick ut till bilen. Satte nyckeln i tändningslåset och vred om. INGENTING. Nothing, no nada. Fick surt knata hem igen och hämta busskortet, och ta mig till jobbet. Sen och jävlig. Och inte nog med det... Åka hem kommunalt NU på kvällen. Va?! Huuu. Självklart missade jag tåget i slussen med 5 minuter så det fick bli taxi därifrån. Kom hem ungefär samtidigt som tåget jag missade. Hehe. Men kvällen var otroligt trevlig, och jag har skrattat som fan. Så man kan väl säga att det typ va värt det i alla fall   hahah...


Nu ska jag krypa ner i soffan med P och ta mig fan, njuta av att vara hemma, och att det är helg. Mmmm.  


Liiiiite jobbigt att det e städdag ute på landet imorrn. Ingen bil. Huuuu. Det blir nog ingen städdag helt enkelt. Bläk.


Godnatt.

Av blajblaj - 21 september 2012 08:07

Men det betyder INTE att jag INTE har bråttom. Faaan.


Skriver väl antagligen en uppdatering imorrn. Det e ju.. Ehrmf, "fest" ikväll. Puh.


Ok, wish me luck, over n´out

Av blajblaj - 20 september 2012 19:21

Det vafr inte "lite meckigt" idag. Det va cepejobbigt. Och fan va dålig dag det har varit. Jävla tur att den e över. Nu sitter jag och väntar på.. Nån gratängvariant, med kyckling och bacon. Mmmums. Och ost. Massvis med oooost.


Huu. Imorrn e det jobbgrejen. Juuust ja, ska ju ta bilen, woop.


Ok. Nu blir det mat.

Av blajblaj - 20 september 2012 05:28

Flera gånger den senaste veckan har jag känt lukter som jag direkt har kopplat ihop med sommrarna i Mora. FÖrst var det klippt gräs, men med nånting mer, nån blommig doft... Sen var det vid ventilationen på jobbet, luktade precis som inne i ladan.. HEheh, när vi åkte runt med den där trampbilen. Haha. Undrar varför jag så länge har tyckt illa om allt det där? Och undrar om det är åldern som gör att jag inte längre tycker så? Liksom om hjärnan har förträngt eller... Om det liksom bara inte va så dåligt som jag trodde? Hmm. Det tåls att ICKE fundera på. JObbiga känslor ska man väl bara va glad för att dom försvinner... Heheheh.. Eller?   


Jag är så glad att jag har bilen idag. Hahah! Kunde för det första gå upp 30 min senare, och jag kommer ändå komma riktigt tidigt! Det e lite meckigt idag på jobbet, men... Det e fan inget att oroa sig över nu.   


Idag måste jag handla lite grejer. Såna saker som jag liksom brukar bunkra, som bommulsrondeller och hårmojs.


Nä men dags o sminka sig kanske... Hej då.



Av blajblaj - 19 september 2012 21:26

Men satan va trött jag e. Och det hjälper fan inte att jag har öppning imorrn. Fast jag fick ta bilen hem, vilket besparade mig 1 timmes resväg idag och 1 timme imorrn. Så jävla skönt.


Nu ska jag ta en dusch och sen blire bingen.


Mmmmm... Godnatt.

Av blajblaj - 19 september 2012 08:06

Och då menar jag med betoning på sömn. Herregud jag vaknade innan klockan och har legat och dragit mig i en halvtimme. Hur jävla skönt e inte det? Nu sitter jag vid datorn, kaffe e på g och ja, det känns som en bra dag helt enkelt.


Jaha, ordtorka igen. Får se om orden har kommit tillbaka till kvällen.    Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards