blajblaj

Alla inlägg under september 2012

Av blajblaj - 18 september 2012 21:12

Jag e så jävla trött. Det va en tung dag. Imorgon blir värre. Men det e ok. Snart lön. Hehehe. För som vi alla vet, betyder pengar allt. Ja, jag är ironisk.


Nu orkar jag inte ens skoja, så jag säger godnatt.   



Av blajblaj - 18 september 2012 04:28

Det är så icke mänskligt att gå upp kl 04.00 när, det enda man ska göra är att åka till jobbet. Det är liksom bara ok om man är på väg till, säg, arlanda. Möjligtvis bromma eller skavsta, men då ska man flyga med ryan air och vi vet väl alla vilken skräckupplevelse DET är. Hahah. Fast det är såklart värt det. Det oxå. Det är bara så sjukt omänskligt att gå upp nu. För ett jobb. Huuu...   


På tal om att flyga så måste jag nog börja kolla runt efter en liten miniresa igen. Jag lutar åt Istanbul eller möjligtvis Berlin. Men jag vet inte. Det får nog bli efter jul så då har jag ju tid på mig.   


Huvudvärk har jag oxå. Bläk. Och just ja, imorrn blir det kvällsarbete. Ujuj. Hade jag glömt. Ja ja, alla extra timmar blir toppen sen när jag vill vara ledig. Woop. 


Nu blire lite stress igen. Over n´out



Av blajblaj - 17 september 2012 19:27

Bing... OCh Frank. Jag älskar dom. Alltså, när jag lyssnar på den här typen av musik så är det nåt som händer i mina öron, det är som fyrverkier fast mjukt och fint. Och det är som.. Som... Jag hittar inte ord...  Men det e lite så här:   Lite så.. Tänker jag. Mmmmm... Och herregud. Kan man idag, älska sina damer eller män som dessa två gjorde då?? Jag tror det inte. Jag vet inte om det är att föredra heller, men ja. Det händer nåt när jag hör det i alla fall. Jag är så jävla glad att jag kan uppskatta så mycket olika musik. Jävligt glad.


Nu ska jag laga mat tror jag. Sen blir det dusch och sen sängen. Mmm. För sådant är livet. I övrigt var det en bra måndag. Hehehh.  

Av blajblaj - 17 september 2012 07:50

Måndag igen. Vart fan tar helgerna vägen? Dom e alldeles för korta. Men jag tror jag vet. Fredagskvällen är boven i dramat. Man kommer hem, man e cepetrött, man lagar mat och så somnar man i soffan halv elva. Då har ju liksom redan lördan börjat. Och på den vägen går det. Fort som fan.   


Spelar dock ingen roll. Nu ere måndag och det e lika bra att gilla läget. Måste fixa biljetter till Karlstad, ingen direkt brådis egentligen men va fan. Nästnästa helg smäller det. Fy fasiken va det kommer bli bra. Oj, måste fixa ledigt däremot. Woop.   


Idag har jag stängning. Inte det roligaste men. Ja. Vad ska man göra. Va duktig och skickade efter pappar på att plugga distans nu. Herregud, jag trodde jag hade gjort det för nån vecka sen, men eftersom det inte har kommit, så... Ja så har jag inte gjort det helt enkelt. Heheh..


Kollar in konstfacks sida ang. lärarutbildningen och det e ta mig fan OMÖJLIGT att hitta info om när var och hur dom släpper arbetsproverna! Det stör mig. Jaja. Jag vet att det brukar vara tidigare än, säg Beckmans så jag får väl hålla utkik i dec/jan. Nervigt.


Ok. Mot jobb.



Av blajblaj - 16 september 2012 09:27

Mmmm, och så lite pyssel på det. Har slutfört ett halsband med tillhörande armband. Sitter och knåpar det sista på mina sockor och ska väl förhoppningsvis snart äta frukost.  Alldeles nyss var det Bing som var mitt morgonsällskap, nu är det Frank.  


Jag har en stor kopp kaffe och jag känner att livet är bra. Riktigt bra. Får se vad den här dan har med sig, men jag tror den kommer gå i fixandets tecken. Mmm, just ja, jag har ju lovat en tur till Hellasgården. Men det blir bra, det verkar vara en sån där fin jävla höstdag. En sån där som jag älskar. När det luktar löv och sött och höst.  


Söndag igen alltså? Fan va fort tiden går. 

Av blajblaj - 14 september 2012 06:55

Nä alltså, jag hade ju en sån fantastisk upplevelse igår: Jag satt på tåget och tänkte på hur gärna jag (fortfarande) vill lära mig spanska. Och hur jag har en sån därna cd-skiva som man kan lära sig spanska med. Och hur jag då för att kunna använda sagda cd-skiva måste köpa mig en extern cd-spelare till datorn. Och när jag sen kommer till jobbet och bokningsansvariga tjejen kommer med en låda och bara: Asså nu slänger jag den här skiten. Jag vet inte vems det är och jag vet bara att det tar plats. Varpå jag tittar ner i lådan och överst ligger en extren cd-spelare. Och bara väntar på mig. Och när jag nu sitter och ska installera den och spanska-skivan inser att den låg i lådan för att den va trasig. Det är då jag inser att det inte finns nån gud. ELLER så är hen jävligt ironisk. Typ amerikanskt-high school-prankster-elak-ironisk. Carrie-ironinsk. Huuu. Men ok, det är beviset på att jag måste sluta vara så jävla snål. Jag får helt enkelt gå och köpa mig en extern cd-spelare. Så! Idag kanske?   


Idag ere dessutom fredag. Och herrejävlar i min själ vad fort veckorna går. Snart vaknar jag och e 55. Wow. Undrar hur livet ser ut då? Man kan bara tänka sig. Självklart är jag rik, och cepesnygg. Och... Och. Inte fan vet jag. Fredagssvammel kalls det. Huu. Dags att åka till jobbet.  


Tjoss!

Av blajblaj - 13 september 2012 22:18

Herregud så jag har skrattat. Och skrattat och skrattat. Först hos syster och sen här hemma. Herregud... :        Det här e jag och P. Tillsammans. HAhahaahahahh!!! Hahahahahahahaha!!! 


Nu måste jag sova. Over n´out

Av blajblaj - 13 september 2012 07:47

TOTALT LAGLÖST. Var man för sig själv. Om du faller får du skylla dig själv och be till gudarna att du överlever. Om jag inte tar mig ut levande, tänk på mig ibland... :D

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards