blajblaj

Alla inlägg under september 2012

Av blajblaj - 4 september 2012 19:31

Jag har lite ångest för jobbet. Jag vet att jag inte ska ha det men, det e så svårt ibland. Det e liksom som att dom punkterar mina däck, och nu måste jag ta mig fram resten av veckan på bara fälgarna. Trist som helvete. Och gasar jag på kommer det slå gnistor men och jag tar det långsamt kommer jag krevera.. Hehe.. Huuu. Tråkig liknelse, men sann.


Idag var det så mycket neggovibbar att jag tillslut gjorde ett statement: satt fingrarna i öronen och sa lalalalala högt samtidigt som jag demonstrativt gick därifrån. Det skapade en sitution mellan mig och den spanska bögen. Han blev cepestött och ignorerade mig resten av dagen, gick utan att äta lunch och betedde sig allmänt som en 14:åring. Usch. Hans dåliga sida e verkligen dålig. Just ja, han snackade skit om mig med kufen oxå, så han var oxå på sitt allra värsta mot mig idag. Hrmf.


Sen ringde jag mormor. Och hon visade sig från sitt sämsta. Usch.


Men sen kom jag hem, och då blev det bra:isch. Bättre:isch i alla fall. Hahahah,P är så underbart nördig och jag gillar´t!! Jag gillar´t som FAN.


Nu sitter jag och väntar på att toan ska bli ledig så jag kan få duscha. Imorrn har jag i alla fall lite sovmorgon. Men herrejävlar vad det kommer vara tunga dagar på jobbet resten av veckan. Hu. SKa läsa lite Mia tror jag. Och ta mig fan, komma igång med bra-boken. SKa skriva värje kväll. Kommer ihåg att det funkade bra sist.


ÄNTLIGEN    Gonatt och sov gott 

Av blajblaj - 4 september 2012 05:08

Vet inte vad som hände, men vaken har jag i alla fall varit. Slumrade lite sen 3, men ja, har huvudvärk och känner mig allmänt trött nu. Hehhe, men men, det kunde varit värre... Hehe.


Det slog mig precis att jag har blivit riktigt jävla dålig på att lägga ut bilder. Ska försöka bli bättre på det.   


Ashc jag har blivit jävligt dålig på bloggandet överlag.


Ajö.

Av blajblaj - 3 september 2012 20:37

Jag sitter och försöker hitta skjutspel till datorn. Lyckades efter många om och men få igång "contract killer" på min teleofonn och då kom jag ihåg hur jävla kul det var när jag spelade Delta force för hundra år sen... Heheh så nu försöker jag få ner liknande, men det går så där, Testade delta, funkade inte, testade nåt annat, funkade inte heller och nu ska jag snart testa Medal of Honor, håll tummarna för att det funkar. Eller snart och snart.. Imorrn kanske, med den här hastigheten. Uäk.


Idag var en helt vanlig jävla måndag. Jag e lite trött på jobbet, men det e jag ju alltid så det va inga nyhter. Hmmm, har det hänt nåt skoj? Hmm.. Nä, ingenting faktiskt. Eller jo, jag fick supergod middag när jag kom hem, och det e fan första gången jag får det, EVER. Hahah. Det går bra nu.   


Imorrn har jag morgonpass, skönt att få sluta tidigt men usch för att gå upp 04.50


Är det min tur på toan nu?!?   



Av blajblaj - 3 september 2012 07:55

Vi såg en helt fantastisk film igår. "Into the wild" Den handlar och en kille som efter college, tröttnar på dagens samhälle, fixar en backpackerväska, bränner upp sina pengar och sen bara drar runt i USA. Målet är Alaska och den "riktiga" vildmarken, dit han faktiskt tar sig. Den e filmad litegrann som en dokumentar, men lika delar av återblickar med hans "syster" som berättarröst, scener från den 2 år långa resan och slutligen hans sista månader ensam i övergiven buss i Alaskas vildmark. Den är dessutom baserad på en verklig historia och den var bara så jävla bra. Han dör där ute, vilket han liksom fattar dom sista 2-3 veckorna, men han skriver en lapp till den eller dom som kan tänkas hitta honom:


   


Den kommer någon minut in. Asch, helt enkelt en riktigt tung men cepebra film. 


Nu ska jag åka till jobbet. Ha´re bra 

Av blajblaj - 2 september 2012 20:45

  

Av blajblaj - 2 september 2012 13:37

Idag tror jag att jag måste rensa lite mer. Städa undan i köket och, ja, inte vet jag, kanske låta min sambo få, åtminstone 1 låda i byrån... Hehehhe. Men jag vet inte, vi får se... 


Asch jag vet inte vad jag ska skriva om idag. Är så där obehgaligt tråkig känner jag. Så ni ska slippa.


Over n´out



Av blajblaj - 1 september 2012 12:07

...Allt hände. Och här står jag. Ta mig fan. Och livet är bra. Nä, det är fantastiskt. Man kanske måste hamna på botten för att kunna ta sig upp igen. Det har sagt förr men det är först nu JAG inser innebörden.


Idag tvinngar jag med P ut på landet. Gräset måste klippas och ja, vi måste helt enkelt ut, trots regn och fanskap. Hehe...


Och jag är så himla lycklig, för nu har jag ju P att kunna dra med på diverse händelser i stan! Sånt som ingen i mitt umgänge i den här stan har varit med på att göra. Ikväll händer det en eldshow ute i alby. Jag tänker mig att vi kanske går. Hahha, som tur är finns det bar, och det verkade vara P:s enda krav. Hahah. Dessutom tar vi bilen! WoopWooop!


Medan P diskar ska jag nog börja göra mig iordning. TJoho. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards