blajblaj

Alla inlägg under september 2012

Av blajblaj - 8 september 2012 13:38

Har bakat bröd. Har joggat. Nu ska vi till landet. Woop woop.


Alla bör läsa detta: http://burdusinabsurdum.wordpress.com/ NU. Tyck nåt. Säg nåt. Gör nåt. Over n´out

Av blajblaj - 7 september 2012 21:42

Just nu är glassmaskinen igång. Det blir blåbär, daim- & jappglass. Förhoppningsvis gott. Heheheh, men man vet aldrig.   


Helgen är här. Fy fan va skönt. N var sjuk idag igen, och det gjorde att your´s truly fick slita röv. Igen. Jag fick såklart inte vara i bistron, som jag trodde att jag skulle vara, utan fick ta golvet med allt vad det innebär. Huuu. Med Spanska bögen. Som är JÄTTElat. Har jag upptäckt. Och har ont överallt. Och snackar skit om allt. Herregud. Men dagen gick.   


Och nu ÄR det helg.


Har inte gjort nåt av det jag skrev imorse heller. Jag borde åtminstone ha kommit på en plan, men det har jag inte. Gaaanska värdelös. Men det e iksom inte läge. Jag får helt enkelt ta det som det kommer. Jag vill sticka klart min socka oxå. OCh så vill jag fixa klart paketet. Och så MÅSTE jag ta itu med mormor. Hrmf. Och så ville P gå på museum och jag menar, som jag har LÄNGTAT efter nån som vill gå på museum med mig! Så det måste det ju bli. Huuu, hur ska allt detta hinnas? Inte vet jag.


Och jag måste duscha oxå. Hur kan nåt som e så skönt vara så jobbigt att ta sig för? Va? Jag fattar inte. När man väl är där vill man ju inte gå ut. Men att ta sig dit e som att bestiga mount everest    Fantastisk bild va? MMmm, där tänker jag stå nån gång. Så det så.   


Och nu e glassen alldeles strax klar. Mmmmm.... Gonatt.



Av blajblaj - 7 september 2012 08:14

Om du vill få fnissa till lite, för att du e lite lessen eller ja, bara vill fnissa lite så tänker jag rekomendera att du lyssnar på den här låten. Du kanske inte tycker Pink e det häftigaste som finns men det du behöver är att spola fram till PRECIS i slutet! Dessutom e videon ganska underhållande.Enjoy:

Av blajblaj - 7 september 2012 07:27

Det e fredag och idag tänker jag inte låta något dra ner mig. Det kan jag lova. Och yey, kufen kommer inte jobba fredagar längre, från och med idag. Så jävla cepeskönt. En dags dispans från suckar, neggovibbar och KLAG. Nu gäller det bara att få N och spanska bögen lite mindre benägna att snacka skit. Meeen, jag kan som sagt gå därifrån. Och sluta lyssna och inte ge någon som helst respons. Då slutar dom nog tillslut? Jo...   


Ok... Inför helgen:


1. Handla: kaffe, mjölk, toapapper, bröd(?) grädde och citron.

2. Fixa paket och skicka iväg

3. Prata med pappa om tändstiftet till klippon

4. Fundera ut en plan, känns som några måsten under helgen.


Låter inte som nåt alltför överdrivet jobbigt. Heheheh.


Nu ere dags att smita ner till tåget.


Åhh vad skulle jag inte göra för att få krypa ner hos P i sängen igen!   Hehehehe!!

Av blajblaj - 6 september 2012 21:49

Idag var jobbig. Men det e ok. För nu e den slut och jag överlevde. Lagade till lite kyckling med grönsaker i ugnen, och så en massa grädde och ost på. Jävligt göttigt. 


Jag har börjat med bra-tack-hjälp boken igen. Eftersom jag läser MIa och så där. Det e fantastiskt hur jävla bra den funkar. Jag känner hur jag blir mer och mer lugn inombords. Det e en skön känsla.   


Nu ska jag skriva i den för ikväll och sen ska jag gå och lägga mig. Så jävla skönt att det e fredag imorrn. Och jag har stängning, vilket betyder att jag slipper vara på golvet. Mmmmm. Idag var stressig så det räckte för hela nästa vecka känns det som. Hehheeh. Huu. Nu ska jag sluta klaga. 


Gonatt

Av blajblaj - 6 september 2012 05:17

2 gånger blev det idag. Hu. Jag e trött. Och jag har ångest. Jävla skitdag. NEJ. Tänk positivt. 


GAH, min jävla dator har gjort nån jävla uppdatering nu igen, och tagit bort mina inställningar och nu tar allt jäättelång tid och faaaaan! Jag kan ju inte sånt här, jag fattar inte hur jag ska få tillbaka det! FAN.


Ok, wish me luck, jag måste springa till tåget. Uäk.

Av blajblaj - 5 september 2012 19:49

Det va helt ok under lunchen eftersom jag fick vara i bistron, men sen på kvällen. Det var ta mig fan ALLA rum som skulle möbleras. Helt cepe. Och självklart har jag inte tänkt på det, alltså inte bett om hjälp. Isch. Men jag fick hjälp och nu e jag hemma. Så jävla trött bara. Och imorrn! Huuu, imorrn blire jobba av. Så jävla mycket bokat. Usch. 


Ok inte klaga. Inte tänka bara göra. Fake it til you make it. Sen ere ju helg!   Typ...


Nu: te och mackor. Sen: dusch och sovaaaaa....

Av blajblaj - 5 september 2012 07:51

Jag kan ändå inte påverka dom andra. Om dom vill gå runt och känna ilska, bitterhet, surhet, hat, missunsamhet och alla andra dåliga känslor man kan känna, ja då får dom göra det. Jag tänker fortsätta gå undan. Det e ta mig fan enda sättet. Det värsta är ju att jag hamnar i det tillslut. Och så går jag oxå runt med offerkoftan och tycker synd om mig själv. Huuu. Nä så vill jag inte ha det. Och jag MÅSTE sluta öppna upp mig snärtan! Va fan e det med mig, jag fattar ju att hon inte går att lita på, lika lite som N och spanska bögen... Men ändå. Usch.


Min plan för idag är att be Spanjoren om ursäkt ( för att han tog illa vid sig av mitt statement ) så mycket man kan jag vara. Det kostar mig ingenting, förutom ett, men kommer förhoppningsvis göra honom glad igen.


Jag lovar att från och med idag sluta snacka skit. När jag har nåt ang kufen, eller nån av dom andra får jag fan rycka mig i den lilla krage jag har och gå till den direkt. Hur jävla svårt kan det va. PUNKT.


-----------------------------------------


Jag har sovit ganska bra, verkar ha en benägenhet att vakna 45 min innan klockan ringer, men det e mest för att jag e pigg. Och ja, kissnödig såklart, hehehe.


Måste ta itu med mormor oxå, men ja, förhoppningsvis kan jag göra det antingen torsdag eller söndag. Vet inte riktigt. Hade tänkt boka upp tvättstugan och grovtvätten oxå, för jag måste fan tvätta kuddarna och täcket. All sommarsvett ska bort, hahah..


Men ok, nu har jag faktiskt lite tid att spela harpan. MÅSTE SLÅ REKORDET. Over ´n out





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards