blajblaj

Alla inlägg den 2 januari 2016

Av blajblaj - 2 januari 2016 19:38

Känslan är bitterljuv. På något konstigt sätt kändes det som att P skulle vara här... Som att jag bara varit borta på semester och nu är allt som vanligt igen. Men jag VET ju att det inte är så, det är bara en skum känsla. En önskdröm of sorts. 


Karlstad har också varit bitterljuvt. Nyår likaså. Det har varit så jävla härligt att träffa Stina (och dom andra men mest Stina), vi har pratat och pratat och kommit på så mycket smart. Så jävla mycket smarthet. Hon är det klokaste jag vet och vad som än händer så kommer allt bli bra. Det vet vi. 


Jag har huvudvärk. Har haft det till och från i flera dagar nu. Har ont i nacken och i vänstra tinningen också, och antagligen är det som är problemet. Blir så spänd i nacken och så smyger det upp i huvudet och blir spänningsvärk. HRmf! SKit är vad det är. Men dessvärre inget att göra åt tror jag. Försöker äta treo men det hjälper bara en kort stund, sen kommer det tillbaka.. Skulle antagligen behöva massage. Ska fan kolla upp det. En grej till listan kanske? Använda det här året på att bli bra i nacken/ryggen. Har ju många års känslor undanstoppade i det området och det är kanske dags att rensa upp lite? Mmm... Eftersom jag ändå måste ner till centrum imorrn, för att hämta inkclub paketet, så kan jag ju köpa nåt typ av liniment. Muskelvärksmedel... Och så massera mig själv så gott det går. 


Hade egentligen gett upp tanken om hund, men efter att Stina frågade mig om det när vi var på väg till tåget så kom längtan tillbaka, i dubbel styrka. Ska jag?? Jag borde inte men vafan! Jag borde inte ligga och gråta över P heller, men DET GÖR JAG?! Hrmf. Ok, vi får se. Ska tänka lite till. Högskolan ska inte vara beroende av närvaro, vilket betyder att det är frivilligt att vara där. Men.. Ja, såklart måste en ju täcka in det dom står i målen, men... Jo det borde gå. Ok, tänka lite till var det.


Nu ska jag äta en pizzabulle och kolla på tv. Sen ska jag sova. Är konstigt nog supertrött. Borde verkligen inte vara det efter vår totala slapparfilmdag igår. Men det är jag.. Hahah..


Ok, ajöss. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards