blajblaj

Alla inlägg den 7 januari 2016

Av blajblaj - 7 januari 2016 18:18

Idag har varit en bra dag hittills. Jag har varit i skolan och fått handledning, och även om jag har sjuuuukt mycket att göra och är cepestressad så kommer det ordna sig. FIck en hel del bra upplägg och lite personer att skriva om, och det är bra. Tänker fixa allt i helgen. Imorgon har jag handledning på filmhelvetet, och det kan ju bara gå åt helvete. Men det löser sig säkert det med. Jag kan alltid använda jag*har*blivit*lämnad-kortet, and I WILL use that card, if necessary. Utan att skämmas. Tänker också att det är bra att vara stressad. Mindre tid till att tänka på andra saker, på dumheter.   Och det är bra. Jag har valt att koncentrera mig på slöjd och hemslöjd, och det har gjort att jag har suttit och googlat, och kollat böcker om detta, och fy FAAN va gärna jag vill jobba med det ämnet. Inte nödvändigtvis som lärare men jag vill ha det som sysselsättning. Mmm... Så får det bli.


Jag ska skriva upp mig på ett provdyk i februari. En av mina nyårsönskningar är ju att ta dykcert och till min förvåning är det BILLIGARE att ta det här i Sverige?! Inte så roligt kanske men, halva priset mot Malta! Och sen kan jag ju åka på en dykresa dit i juni istället! Yey. Igår sökte jag jobb också! Sommar jobb på en båt som går på Göta kanal. Jag hoppas så intensivt på det här jobbet. Jag tror jag skulle älska det OCH att jag skulle passa oerhört bra. Men är lite rädd att jag kommer försvinna mellan stolarna eftersom en av frågorna var om en hade referneser och eller betyg från utbildning etc. Där var jag ju tvungen att svara nej. Jag har ingen utbildning och nu var det så länge sen jag jobbade att jag inte har några aktuella referenser! Hrmf. VIsst jag kan ju ge ut Siggesta men.. Det känns weird. Hur som helst, jag hoppas så jag går av. En jobbar skift på uppemot 12 dagar i sträck, och sen är en ledig flera dagar i sträck. Sen mönstrar en på i Göteborg och det kan ju vara kul att försöka lära mig att tycka om den staden, OM det nu är så att jag kommer in på utbildningen?? Hehe.. Vem vet. Det skulle vara kul att göra nåt lite annorlunda i sommar iaf. Fan va gärna jag vill ha det. Kanske ska ringa och tjata på dom?? 


Har en dokumentär om komiska genier på i bakgrunden och dom tar upp alla mina favvofilmer/serier som är gjorda av män. Hoppas dom snart nämner Tina Fey och Amy Poehler. Det har varit mycket gubbsnack nu. Men å andra sidan, det är ju så världshelvetet ser ut. Gah. Dessutom handlar dokumentären mest om Judd Apatow, som gör filmer om män med män. Så att eeehhhh... Hehe. Jag ska kanske inte klaga.


Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Tv kanske... Ta ett bad? VI får se. Ajöss





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards