blajblaj

Alla inlägg den 29 januari 2016

Av blajblaj - 29 januari 2016 12:42

På vägen hem från skolan nyss började jag tänka... Och jag tänkte lite på det här med hur saker och ting uppfattas... Och så tänkte jag på mig själv, såklart, och att det känns som om alla andra som blivit dumpade klarar sig så mycket bättte än mig.. Går vidare fortare, slutar älta snabbare och ja allt sånt där... Men sen insåg jag att de personer som inte känner mig så väl, som inte heller läser bloggen, de måste ju "se" den delen av mig som har gått vidare. Som inte är ledsen hela tiden och som klarar sig bra. Det bara slog mig som så konstigt. För det känns ju och då tror jag gärna att det syns. Men det är inte alls säkert.. Snarare tvärt om. Skumt....

Av blajblaj - 29 januari 2016 07:34

Vaknade av klockan, 6.30 Snoozade typ 3 gånger, och masade mig sen upp enbart på grund av extrem kissnödighet. Fixade kaffe och satte igång datorn. Nu ligger jag i sängen igen och dricker sagda kaffe och spelar candy crush. Borde verkligen gå upp. Men vi har handledning idag och jag blev indelad i den sista gruppen, så jag börjar först 10.15 Skönt på ett sätt, jobbigt på ett annat. Jag vill ju får saker undangjort, gillar inte att dra ut på måsten... Men men. Vet inte ens vad jag ska ta med så det är bara att jag har lite tid över...

X-Files igår var toppen!! Det fick mig att ännu mer vilja se resten av de gamla för jag inser att jag har glömt så mycket... Minns ingenting från sista säsongen. Hmmm... Har jag ens sett den? Ingen vet. Men jag kommer se den inom en inte alltför lång framtid!

Igår hade jag tvättstugan vilket gick bra, fick dock springa dit i första reklampausen av x-files för att hämta hem allt. Sen satt jag och vek det i soffan samtidigt som jag kollade på tv:n. Det var en bra lösning... Hehe.

Håller på att sälja lite olika kläder på tradera. Det är en klänning och en kappa och em tröja. Köpte allt för länge sen och kommer aldrig kunna ha dom. Så jag slängde ut dom för en krona styck och hoppas på det bästa. Det är i nuläget 2 som "fajtas" om kappan som är uppe på 21 kr och 4 som "fajtas" om klänningen som är uppe på 6 kr. Haha! Ja jag kommer ju inte bli rik på detta, that mutch is clear.. Men jag ville mest rensa garderoben och får jag några kronor är det ju trevligt... Och jag gör ju någon glad, som får ett fint plagg till vrakpris! Det e bra... Karma.

Jag vill tatuera mig. Fan. Måste ta mig i kragen och gå och få tyglapparna ifyllda. Hrmf... Kanske gå dit idag och åtminstone fixa en tid?? Det vore ju bra. Mmm, om jag kommer ihåg.

Nä nu är det nog dags. Up up and a way!!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards