blajblaj

Alla inlägg den 21 januari 2016

Av blajblaj - 21 januari 2016 19:25

Har tokkraschat. Gråtit i typ 2 timmar nu. Men... Ja, vad ska jag säga? Det är väl så här det är. Jag släppte fram en känsla som jag inte riktigt har släppt fram förut: Jag vill inte att det ska vara slut. Jag vill vara med P. Och det gör ont. När jag släpper på all kontroll, och alla logiska fakta och alla pekpinnar i huvvet. Då är det som finns kvar. Jag vill vara med honom. Och jag hatar att han inte vill vara med mig. Men jag vet att jag kommer gå vidare. Jag vet det, för jag säger det, du säger det, han säger det, hon säger det, internet säger det, ALLA säger det. Det går över. Mm. Men tänk om det inte gör det då? Vad så? 


Herregud, jag vill fly. Jag vill krypa ur mitt eget skinn och bara få bli någon annan för en stund. Tänk om jag ändå kunde fått dricka mig full. Det hade inte hjälpt men jag hade fått vara någon annan ett tag. Någon som inte går sönder i efterskalven av det som krossade mitt hjärta. Jag älskade mitt liv. Nu känns allt bara tungt och grått och tråkigt. Jag har inget hopp. Allt är med andra ord hopplöst.  


NU måste jag sluta gråta och sätta mig och titta på X-Files istället. Önska mig lycka till...  

Av blajblaj - 21 januari 2016 07:57

Lånade pengar, mmmm... Men men, det kallas överlevnad. Har mycket räkningar dessvärre, men jag SKA spara en stor jävla summa denna månaden. Och sen ska jag spara lite mer än jag gjort hittills. Enligt mina beräkningar borde jag ha MINST 10.000 på sparkontot i maj, men förhoppningsvis lite mer. Ska försöka sälja lite grejer. Hmm, har nog inget som någon vill ha men. Ja, försöka kan jag alltid. Och så bara rätt in med pengarna på sparkontot. Och sen ska jag köpa en bil. Drömmen är en bil med dragkrok och styrka nog till att dra min husvagn! Heheh.. Skulle vara magiskt att kuska Sverige (Norden?) runt i sommar. Hahah, som sagt, drömma kan jag alltid.



Igår såg jag en dokumentär om en kvinna som har en bondgård ute på vischan i norska fjällen tillsmmans med sin familj. Eller, nja, men jo. Hehe, hur som helst, hon sa så bra saker och var helt magisk: "Det handlar om att gripa möjligheter i flykten, istället för att planlägga strikt. När en ser en ny möjlighet så griper en den och ser vart det bär". Och så tänker jag fan leva från och med nu. Det blir vad det blir och jag får inte vara rädd för vad som än händer. Jag blev så imponerad av henne. Hon var cool.  

Idag har vi ett studiebesök på ett galleri. Kl 14.00 Mmm... Det är TUNGT att vara bildlärarstudent.   Nu ska jag fixa dom därna jäkla räkningarna. Sen får det bli lite soffhäng, och så måste jag klä på mig och åka runt 12-13 tiden. Bra. Det blir bra. 



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards