blajblaj

Alla inlägg den 23 januari 2016

Av blajblaj - 23 januari 2016 11:13

Middagen med Emma var helt magisk. Samma restaurang som jag var på med Lisa och nu en ny meny + 30 % rabatt! Maten va verkligen supergod, jag tog gratinerad portabello med en massa gott mojs till huvudrätt och sen chokladmousse till efterrätt och det va som sagt sjukt gott.. Det känns nästan som att jag har hittat en favvisrestaurang... Kanske ska bli stammis? ? Efteråt gick vi och tog en lång mysig fika på espresso house. Emma ger så sjukt bra energi och det är så extremt upplyftande att prata om livet med henne. Vi har samma syn på de flesta normer och då speciellt det som handlar om barns vara eller icke vara i ens liv. Det är skönt att slippa känna sig ensam, som jag gär ibland. Och det är skönt att höra en annan, häftig, fantastisk kvinna prata om normer på samma sätt som jag tänker om detsamma. Och det här med att allt måste få vara ok, det måste vara ok att vara i och vilja ha normen också. Åh det va en mycket bra kväll. Jag har så många bra vänner. Jag är så jävla tacksam för varenda en av er. Ni är bäst.

Sen hade jag, för en gångs skull tur! Hade tre minuter på mig att hinna med Saltsjöbanan när jag klev av tuben på slussen och tror det eller ej men jag hann! Va hemma vid tio i tolv. Gjorde mig klar för att sova direkt och hann knappt sätta igång HP halvblodsprinsen innan jag somnade. Haha... Men när jag vaknade, av klockan, var jag helt förvirrad. Trodde typ jag skulle till skolan men.. Ja det gick över.

Lite jobbigt dock, för jag verkar ha sträckt nån muskel i ryggen. Jag kände av det igår efter att jag slumrat lite i soffan innan jag åkte in till stan men sen tänkte jag inte på det. Nu när jag vaknade var jag helt stel och har ont. Men det går över, såklart. Mormor ville ha skjuts ner till centrum för en klippning men jag erbjöd henne det på måndag istället.. Orkar inte något idag. Jag funtar på att baka bröd och dricka varm choklad. Soffan får vara min hamn.

Imorgon kommer bli en jobbig dag. Men det måste bli så. Jag klarar det. Jag klarar allt. Det går över. Livet går vidare vare sig jag vill eller inte. Allt blir bra tillslut... ?

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards