blajblaj

Alla inlägg den 4 januari 2016

Av blajblaj - 4 januari 2016 15:39

Jag trodde det var måndag igår... Men det är bra för jag trodde också att jag hade handledning på fredag. Det har jag också men det fick jag reda på idag. Den jag syftade på har jag på torsdag. Mmmm dumphjärna deluxe.

Jag har sökt jobb idag. Det var inte det jag skulle lägga energi på men det föll sig så. Loungevärdinna på ett spa inte så långt härifrån. Det är ett extrajobb men jag tänker att det kan utvecklas till ett sommarjobb! För att kunna söka jobbet var jag tvungen att fixa till cv:t, det såg verkligen förjävligt ut. Men nu är det fint och välstrukturerat. Skrev ett bra personligt brev oxå och nu är det väl bara att hålla tummarna.

Jag har faktiskt pluggat lite oxå, men jag är i desperat behov av handledning så jag kan inte göra så mycket mer. Så nu ligger jag i badet och har det gött. En riktigt bra sak med att vara singel: ALLA toalettbestyr går (och bör) att göra med dörren öppen!! Love it. Vet inte hur länge jag legat men nu måste jag fylla på lite varmvatten! ?

Och äntligen har min leverans från H&M kommit! Men jag orkar inte gå och hämta det idag så det får bli imorrn. Då kan jag fixa lite mormorhjälp samtidigt. Och hämta Inkclub så jag kan skriva ut saker.

Funderar på att baka något lite senare... Har tagit ut smör och ägg i förberedande syfte. Antingen matpaj eller nåt gott. Det bästa vore ju mat men det är inte lika kul. Hehe... Borde tömma frysen oxå. Det är ju bra för jag har ju inga pengar så att eehh... Rester e gott. Mmm... Jag älskar mitt nya liv. ?

En får det en förtjänar?

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards